Preview Mode Links will not work in preview mode

Schulman och Gårdinger

May 31, 2017

När är din peak på dagen? Calle och Pontus vänder upp och ner på hur du tänker om matvaror. De pratar resor och UFC-galan. Pontus delar med sig av en ny undersökning om hur datorer tar över yrken samt berättar en anekdot från SVT.


May 24, 2017

Pontus poddar spritt språngande naken i Sigges fåtölj i podstudion medan Calle pratar om svår skolgång och har ett budskap till nästa generation. Är det smutsigt att vilja ha mycket pengar? Hur vet man när man har åldersångest? Pontus försöker tyda en dröm om Skavlan. Här har ni veckans...


May 17, 2017

Calle och Pontus går igenom tankar om det finns något som är värt att samla på. Kan man ha orimliga förväntningar på andra? Pontus berättar om ett besök av vintjuvar och om vitsen med telefoner på hotelltoaletter. Varför undviker Pontus i största möjliga mån att bli förälskad?


May 10, 2017

Veckans avsnitt präglas av att ha dåligt minne. Pontus brottas med sin glömska och berättar om hans ”stulna” cykel. Är det bra med hypnos? Calle pratar om vad som är viktigt med sömn och att dricka lunchvin. Vad händer när man kombinerar en introvert och en extrovert?


May 3, 2017

Calle är lat och fixade egna butlers att handla på Ikea. Hur påverkar det resten av livet att flytta runt mycket som barn? Pontus går in på ämnet blind date. Kan man ligga med någon för att va snäll mot någon annan? Calle levererar mindblowing facts om våra uppväxter!